torsdag 17. mars 2016

New York dag 3

Vi startet dagen med å dra til Empire State Building.
bygget er 102 etasjer og 381 meter høyt.Det sto ferdig i 1931.Empire State Building var også den første til å ha over 100 etasjer.I

morgen drar vi til Mexico
snakkes da.
M&P

New York dag 2

Vi sto opp ganske tiderlig og dro med en gul taxi til Frihetsgudinnen. Når vi kom dit tok vi båten ut. Vi klarte å lese oss til at Frihetsgudinnen var en gave fra Frankrike til Amerika som et symbol på landets gjensidige vennskap. Frihetsgudinnen ble avduket 28.oktober 1886.
Når klokken ble sånn ca.12:00 dro vi til Time Square. Time Square er en stor shopping gate med mange mennesker. Morris kjøpte seg noen nye sko og noen gensere,og Perny kjøpte noen kjoler. Etter vi hadde spist dro vi tilbake til hotellet igjen.
snakkes i morgen.
M&P

New York dag 1

Nå er vi ferdig med dagen vår, i dag har vi vært i Central Park vi leide to sykler for 122 Kr så syklet vi i en time. Når vi var ferdig dro vi til Central park Zoo vi tok mange fine bilder og vi fikk vite at rød pandaen er det få igjen av.

tirsdag 15. mars 2016

The Plaza Hotel

Hei igjen!

Nå er vi kommet fram til New York. Vi bor på et hotell som heter The Plaza Hotel,

og hotellet ligger rett ved Central Park .
Nå skal vi bare pakke ut så snakkes vi da.
M&P


New York

Nå sitter vi på flyet til New York, flyet er veldig bra. Det ser iallefall ser det ut som Morris koser seg. vi Begynte og snakke med en Norsk man som bodde i New York han fortalte at det  bodde  318,9M  mennesker i USA, å at USA styrers av en president.Vi tenkte å dra og se på mange forskjellige ting i New York som f.eks Frihetsgudinnen og kanskje en tur i Central park,Times Square, Grand Central Station og Empire State Building snakkes i New York
M&P:D